Over ons - Nice Place Around the Corner

‘Doen wat je leuk vindt is vrijheid, leuk vinden wat je doet is geluk’. Nou, voor ons is dat de stad doorkruisen op zoek naar nice places. Bij voorkeur op een fiets, onder een stralende zon die de straten verwarmt.

Nice places zijn overal te vinden. Ze kunnen oud of nieuw zijn, hip & happening of verborgen, onontdekte adresjes. Zodra wij ze hebben bezocht, posten we onze bevindingen op deze blog. Omdat nice places er zijn om gedeeld en ontdekt te worden. En je vindt ze vaak just around te corner

Wat is een nice place?

We hebben het over tentjes waar je binnenloopt en pas weer naar buiten komt nadat je uren hebt zitten koffieleuten, hebt genoten van de perfecte lunch of een kop thee met een stuk huisgemaakte carrotcake die je van je sokken blaast. Waar de mensen achter de bar écht blij zijn om je te zien, waar een kat in het raam ligt te zonnebaaien en waar ze je koffie brengen met een glimlach. Het zijn de koffiebarretjes, lunchrooms, cafés en restaurantjes die warmte en persoonlijkheid uitstralen en in een eigen stijl zijn ingericht.

Tenslotte gaan nice places over lekker eten. Geen onherkenbare happen of luchtig geklopte wolken niets, no thank you sir! Wij willen eerlijk eten dat is gekookt met liefde en respect voor de ingredienten. Eten dat maakt dat je er meer van wilt. Eten dat je gelukkig maakt.

Fieke & Celine

Wie zijn wij?

Celine: Freelance culinair redacteur en publicatiemanager bij een medische hulporganisatie.
Eetfreak, kookgek, antenne voor culitrends. Meer over Celine.

Fieke: Digital producer en verzamelaar van nice places en stays.

Contact us: info@niceplacearoundthecorner.com